De Vrienden van Kottar vzw

Financiële hulp aan de allerarmsten in Tamil Nadu, een staat in het uiterste Zui

  0.00 Aantal voltijds equivalenten personeel in 2021
  8 Vrijwilligers in 2021
Werkt rond
in

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geverifieerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Wat doet De Vrienden van Kottar vzw?

De missie van de Vrienden van Kottar

De vzw Vrienden van Kottar werd in 1973 opgericht door Philomène Govaere. Haar doelstelling bestaat erin hulp te bieden aan de allerarmste bevolking van Tamil Nadu in het zuiden van India. Op voordracht van de lokale bevolking worden projecten gerealiseerd vanuit hun reële noden. Kottar zorgt ervoor dat ze over de nodige middelen beschikken.

Alle leden van de vzw Vrienden van Kottar (in België) en de Friends of Kottar (India) zijn vrijwilligers. De administratieve kosten worden zowel in België als in India tot een minimum beprekt zodat er een maximale financiële steun naar de projecten gaat.  

Wat doet de Vrienden van Kottar?

  • Onderwijs - Annai Velankanni College: het college werd in 1987 opgericht.
    • Er zijn zo'n 1.700 studenten ingeschreven, hoofdzakelijk meisjes. Behalve 84 leerkrachten, worden er ook nog 42 andere werknemers tewerkgesteld. Het college wordt gerund door de Annai Velankanni College Administrative Society waarvan de leden voor meerdere jaren verkozen worden. De Vrienden van Kottar kent meer dan 250 studiebeurzen toe aan jonge kansarmen. Met het oog op haar 25e jubileum, werd het college volledig herschilderd, maar er zijn nog...
Laatste wijziging: 08/10/2021

Opbrengsten in 2021

  €34.924 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €0 Overheidssubsidies
  €0 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €0 Andere bedrijfsopbrengsten
De Vrienden van Kottar vzw

Moereind 45
2275 Lille
België