VIA Don Bosco vzw

Education changes the world.

VIA Don Bosco is een Belgische ngo die zich al meer dan vijftig jaar inzet voor het onderwijs van jongeren. Wereldwijd ondersteunen en financieren we technische en beroepsscholen. 

  27.50 Aantal voltijds equivalenten personeel in 2023
  11 Vrijwilligers in 2023
Werkt rond
Waar
In België
Buiten België
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Afrika
Azië
Europa
Zuid-Amerika
België
Benin
Bolivia
Burkina Faso
Kameroen
Ecuador
Haïti
Honduras

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geanalyseerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Wat doet VIA Don Bosco vzw?

VIA Don Bosco is een Belgische ngo die zich al meer dan vijftig jaar inzet voor het onderwijs van jongeren. Wereldwijd ondersteunen en financieren we technische en beroepsscholen. De salesiaanse pedagogie inspireert ons. Onze programma’s ondersteunen jonge mensen bij het ontwikkelen van sterke technische vaardigheden, net als de levensvaardigheden die nodig zijn om te groeien in de samenleving en de wereld van werk. Momenteel zijn we actief in 15 landen, waaronder België, en geven we toegang tot kwaliteitsvol onderwijs aan meer dan 20.000 jongeren per jaar.


Teksten en foto's worden door de organisaties gewijzigd.
Laatste wijziging door de organisatie: 27/06/2024

Afbeelding
Mevrouw M.K. uit Torhout

"Toen mijn man nog leefde, hebben wij het werk van VIA Don Bosco van heel nabij leren kennen. We hebben met eigen ogen gezien dat VIA Don Bosco zeer veel doet voor de jongeren. Dat werk willen wij blijven steunen."

Mevrouw M.K. uit Torhout

Hoe kan je VIA Don Bosco vzw helpen?

 

Hoe maakt jouw gift het verschil?

Door VIA Don Bosco te steunen, maak je onderwijs toegankelijk voor meer dan 20.000 jongeren per jaar en bouw je mee aan een rechtvaardige en duurzame wereld. Je werkt ook mee aan de ondersteuning en financiering van onze partnerscholen in 15 landen, waaronder België.

Opbrengsten in 2023

  €2.917.312 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €5.452.650 Overheidssubsidies
  €0 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €113.730 Andere bedrijfsopbrengsten