Allemaal terug naar school!

Afbeelding
ka_photo_atelier_ete_2.jpg

Elke maand als september komt, wordt het voor kinderen weer een beetje spannend. Een nieuwe boekentas, voor het eerst alleen de bus op, uitkijken naar de nieuwe juf of meester of de nieuwe klasgenootjes...

Maar voor veel kinderen is naar school gaan niet zo vanzelfsprekend. Toegang tot onderwijs is een basisrecht voor alle kinderen overal ter wereld. Maar in de praktijk krijgen ze niet allemaal evenveel kansen om zich te ontplooien en een toekomst op te bouwen.

Donorinfo gelooft in recht op onderwijs hier in België en overal ter wereld. Er zijn op donorinfo.be dan ook heel wat organisaties terug te vinden voor wie kinderen een goede scholing bieden hun missie is. 

Afbeelding
Foto 't Mayakind op donorinfo.be
't Mayakind

Zo zorgen organisaties als Bednet, School&Ziekzijn en ClassContact ervoor dat zieke kinderen zo weinig mogelijk lessen missen. PEP is dan weer een organisatie die kwetsbare kinderen ondersteunt om het maximum te halen uit hun opleiding. 

In het buitenland helpen heel wat organisaties door letterlijk scholen te bouwen, leraars te ondersteunen, onderwijs voor meisjes te stimuleren. 

Wil je vandaag kinderen een extra duwtje in de rug geven? Steun dan een organisatie die onderwijs voor iedereen mogelijk maakt.