Villa Rozerood vzw

Respijt-en ontspanningsverblijf voor gezinnen met zwaar zieke kinderen en jonger

  14.80 Aantal voltijds equivalenten personeel in 2023
  35 Vrijwilligers in 2023

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geanalyseerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Wat doet Villa Rozerood vzw?

De missie van Villa Rozerood

Villa Rozerood biedt gezinnen met zwaar zieke kinderen en jongeren een respijt- en ontspanningsverblijf aan, met zorg op maat, om hen op adem te laten komen en hun batterijen op te laden.

Wat doet Villa Rozerood?

Villa Rozerood is een respijthuis waar gezinnen met ernstig zieke en zorgbehoevende kinderen tot rust kunnen komen in een warme en huiselijke omgeving. Men kan er even de zorg(en) opzij zetten, overdragen en/of delen. Villa Rozerood wil een omgeving zijn waar gezinnen een aangepaste infrastructuur én een geïndividualiseerde zorgondersteuning vinden, zowel voor hun zieke als gezonde kind(eren) als voor zichzelf. En Villa Rozerood is er voor iedereen, ongeacht levensbeschouwing of socio-culturele achtergrond. Villa Rozerood biedt 7 dagen op 7 de klok rond kwalitatieve en professionele zorg op maat:
De zorgkinderen krijgen er alle aandacht en ondersteuning die ze wensen of nodig hebben, samen met broers, zussen, ouders en of grootouders. Samen kunnen ze in Villa Rozerood terecht om er te genieten van een heerlijke vakantie in een gezellige, veilige en kindvriendelijk ingerichte thuisomgeving ver weg van de ziekenhuissfeer. Elke dag opnieuw zorg dragen voor een ernstig ziek kind is voor het gezin en haar naaste omgeving zowel fysiek als mentaal niet te onderschatten. Daarom kan men tijdens een verblijf ervoor kiezen om psychologisch ondersteund te worden....


Teksten en foto's worden door de organisaties gewijzigd.
Laatste wijziging door de organisatie: 03/11/2023

Opbrengsten in 2023

  €539.238 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €767.423 Overheidssubsidies
  €0 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €198.039 Andere bedrijfsopbrengsten
Villa Rozerood vzw

Fazantenlaan 28
8660 De Panne
België