Touché vzw

Touché maakt de wereld positief agressief

Touché maakt de wereld positief agressief. Iedereen met een vraag rond zijn of haar kwaadheid en agressie is welkom. Met oplossingsgerichte begeleidingen, vormingen, workshops en campagnes gaan we aan de slag met mensen om samen de meest optimale ‘temperatuur’ voor hun kwaadheid te vinden.

  1.80 Aantal voltijds equivalenten personeel in 2022
  20 Vrijwilligers in 2022

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geanalyseerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Wat doet Touché vzw?

Touché is een Gentse organisatie die de wereld positief agressief wil maken. Iedereen met een vraag rond zijn of haar kwaadheid en agressie is welkom bij Touché. Met oplossingsgerichte begeleidingen, vormingen, workshops en campagnes gaan we aan de slag met mensen om samen de meest optimale ‘temperatuur’ voor hun kwaadheid te vinden. We benutten de brandstof van kwaadheid om dingen gedaan, veranderd en verbeterd te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat agressie niet hoeft uit te monden in destructief geweld, maar net een magische, schoonheid en verbinding creërende kracht wordt.

We doen dat zonder wachtlijsten, zonder financiële barrières, zonder uitsluitings- of andere intakeprocedures en zonder te gehoorzamen aan politieke tendenzen, maar met een radikale keuze voor positieve kwaadheid, ongewone combinaties, gut feeling, connectie en ontroering.


Teksten en foto's worden door de organisaties gewijzigd.
Laatste wijziging door de organisatie: 30/08/2023

Hoe kan je Touché vzw helpen?

 

Betaal begeleiding voor wie dat niet kan

Zet mee een leven terug op de rails
Touché zet agressie om in positieve kracht. Iedereen met vragen rond zijn of haar agressie is welkom bij Touché voor therapie, bokssessies, vorming of een workshop.

Betaal begeleiding voor wie dat niet kan
Geld mag nooit een obstakel zijn. Daarom creeëren we een ‘solidariteitspot’, om begeleiding te bieden aan wie dit zelf niet kan betalen. Zeker jongeren en (ex-) gedetineerden kunnen hier gebruik van maken.

Je vindt ons ook terug op volgende platformen:

Opbrengsten in 2022

  €153.005 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €52.182 Overheidssubsidies
  €53.660 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €18.385 Andere bedrijfsopbrengsten