Touché

Touché maakt de wereld positief agressief

Touché maakt de wereld positief agressief. Iedereen met een vraag rond zijn of haar kwaadheid en agressie is welkom. Met oplossingsgerichte begeleidingen, vormingen, workshops en campagnes gaan we aan de slag met mensen om samen de meest optimale ‘temperatuur’ voor hun kwaadheid te vinden.

  2.80 Aantal voltijds equivalenten personeel in 2020
  15 Vrijwilligers in 2020
werkt rond
Mentale gezondheid
Gelijke kansen
Vrede en een harmonieuze samenleving
Strijd voor mensenrechten
Reïntegratie van gevangenen
in
West-Vlaanderen
Oost-Vlaanderen

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geverifieerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Wat doet Touché?

Touché is een Gentse organisatie die de wereld positief agressief wil maken. Iedereen met een vraag rond zijn of haar kwaadheid en agressie is welkom bij Touché. Met oplossingsgerichte begeleidingen, vormingen, workshops en campagnes gaan we aan de slag met mensen om samen de meest optimale ‘temperatuur’ voor hun kwaadheid te vinden. We benutten de brandstof van kwaadheid om dingen gedaan, veranderd en verbeterd te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat agressie niet hoeft uit te monden in destructief geweld, maar net een magische, schoonheid en verbinding creërende kracht wordt.

We doen dat zonder wachtlijsten, zonder financiële barrières, zonder uitsluitings- of andere intakeprocedures en zonder te gehoorzamen aan politieke tendenzen, maar met een radikale keuze voor positieve kwaadheid, ongewone combinaties, gut feeling, connectie en ontroering.

Laatste wijziging: 08/10/2021

Hoe kan je Touché helpen?

 

Betaal begeleiding voor wie dat niet kan

Zet mee een leven terug op de rails
Touché zet agressie om in positieve kracht. Iedereen met vragen rond zijn of haar agressie is welkom bij Touché voor therapie, bokssessies, vorming of een workshop.

Betaal begeleiding voor wie dat niet kan
Geld mag nooit een obstakel zijn. Daarom creeëren we een ‘solidariteitspot’, om begeleiding te bieden aan wie dit zelf niet kan betalen. Zeker jongeren en (ex-) gedetineerden kunnen hier gebruik van maken.

Je vindt ons ook terug op volgende platformen:

Opbrengsten in 2020

  €77.216 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €103.204 Overheidssubsidies
  €56.810 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €8.902 Andere bedrijfsopbrengsten