't Mayakind van Nu vzw

Creëer mee kansen voor bijna 600 arme kinderen in Guatemala!

Onze organisatie heeft tot hoofddoel om kinderen en jongeren op te leiden en te ondersteunen zodat de spiraal van “armoede ” waar ze nu in opgroeien kan worden doorbroken voor volgende generaties. Onderwijs geeft toekomst!

  0.00 Aantal voltijds equivalenten personeel in 2022
  7 Vrijwilligers in 2022

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geanalyseerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Afbeelding
In de klas bij meester Viktor

Wat doet 't Mayakind van Nu vzw?

Onze hulp wordt verdeeld in volgende vier projecten:

LICEO NUEVO HORIZONTE
Wat eerst begon als een project met enkele leerlingen in een stoffig klasje is inmiddels uitgegroeid tot een hechte gemeenschap. De school werd gebouwd zonder subsidies of steun van de overheid. Ze is het bewijs dat véle kleine giften een groot verschil kunnen maken. Dagelijks volgen meer dan 500 arme leerlingen onderwijs, ze krijgen les van bijna 30 leerkrachten.

ASISTENCIA MÉDICA
Indien nodig ondersteunen we onze leerlingen ook op medisch gebied. Door het ontbreken van een degelijke sociale zekerheid in Guatemala zijn noodzakelijke ingrepen of behandelingen voor sommige van onze leerlingen te duur.

ASISTENCIA SOCIAL
De leefomstandigheden van de leerlingen zijn erg verschillend. Dit fonds helpt bij het ondersteunen van de allerarmsten. Dit kan gaan van maandelijkse familiale (financiële) hulp, aankoop van kledij, schoenen, een snack tijdens de speeltijd... 

FONDO CARRERA
Leerlingen die met vrucht hun derde middelbaar volbracht hebben, kunnen via een beurs verder studeren in betalende onderwijsinstellingen. Op die manier zorgen we ervoor dat onze leerlingen een studierichting vinden die past bij hun talent en dromen.


Teksten en foto's worden door de organisaties gewijzigd.
Laatste wijziging door de organisatie: 16/05/2024

Onderwijs is het krachtigste wapen om van onze wereld een betere plaats te maken!

Va Gust uit Keerbergen

Hoe kan je 't Mayakind van Nu vzw helpen?

 

Als padrino ben je de ruggengraat van het project. Wil je met je steun graag een connectie met de andere kant van de wereld? Wil je het lachende gezicht zien dat kan studeren dankzij jouw bijdrage? Dan is padrino worden echt iets voor jou! Jouw bijdrage belandt niet rechtstreeks bij de leerling maar wordt gebruikt voor de financiering van onderwijs. Door te investeren in het project zorg je ervoor dat een hele schoolgemeenschap functioneert.

Je vindt ons ook terug op volgende platformen:

Opbrengsten in 2022

  €136.885 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €5.996 Overheidssubsidies
  €7.091 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €0 Andere bedrijfsopbrengsten