Monte Rosa vzw

Begeleiding en onderdak bieden aan kinderen en jongeren in kwetsbare situaties.

Om deze opdracht te vervullen werken we intensief samen met de uitgebreide omgeving van deze kinderen en jongeren (ouders, gezin, familieleden, maar ook met hun vrienden, buren, leerkrachten,...) binnen en buiten de sector en de regio.

  64.00 Aantal voltijds equivalenten personeel in 2022
  15 Vrijwilligers in 2022

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geanalyseerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Wat doet Monte Rosa vzw?

Monte Rosa biedt in Kessel-Lo, Herent en Deurne residentiële opvang aan voor een 50-tal kinderen en jongeren tussen 0 en 20 jaar uit verontrustende situaties.

De vzw Monte Rosa is een organisatie binnen de jeugdhulp die kinderen en jongeren en hun gezinnen begeleidt via verblijfsmodules en contextbegeleiding.

Vanuit een warm huis en met de hulp van een ruim netwerk biedt Monte Rosa, door oplossingsgericht te werken, kinderen en jongeren kansen om stap voor stap vooruit te gaan.


Teksten en foto's worden door de organisaties gewijzigd.
Laatste wijziging door de organisatie: 21/03/2022

Hoe kan je Monte Rosa vzw helpen?

 

Monte Rosa wordt gesubsidieerd door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap waarmee we net toekomen voor onze dagelijkse werking.

Het is natuurlijk altijd leuk om eens iets extra (een uitstapje, op kamp gaan, ...) te kunnen aanbieden aan onze jongeren dankzij uw financiële steun. Daarnaast kunnen wij ook altijd extra centen gebruiken om projecten te realiseren. We denken hierbij aan het opfrissen van een kamer, een nieuw speeltuig,, ...

Kortom alle financiële hulp is meer dan welkom!

Opbrengsten in 2022

  €23.296 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €4.712.907 Overheidssubsidies
  €0 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €101.238 Andere bedrijfsopbrengsten
Monte Rosa vzw

Heidebergstraat 249
3010 Kessel-Lo
België

steven.van.loock@monterosa.be