Foyer vzw

Foyer vzw werkt via verschillende deelwerkingen rond diversiteit, interculturali

  37.70 Aantal voltijds equivalenten personeel in 2021
  25 Vrijwilligers in 2021
Werkt rond
Waar

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geverifieerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Wat doet Foyer vzw?

De missie van Foyer

Foyer vzw zet zich in voor een samenleving die op een positieve manier omgaat met diversiteit en waaraan iedereen, ongeacht afkomst, op een gelijkwaardige manier kan participeren.

Wat doet Foyer?

Foyer heeft talloze werkingen. Een greep uit het aanbod:

BIS Foyer  - Brussel Integratie door Sport, de sportwerking van Foyer vzw die via diverse activiteiten (3 sportclubs, happenings, kampen…) kansarme jongeren met diverse achtergronden wil aanzetten tot en begeleiden bij een duurzame en gestructureerde sportbeoefening. Wekelijkse activiteiten: BC Foyer Molenbeek (een basketbalclub voor meisjes), Atlemo (een atletiekvereniging voor jongeren), Indoor Cricket Molenbeek.

Jongerenwerking Foyer: deze werking is gelegen in de Kanaalzone van Molenbeek en biedt activiteiten en projecten aan (cultureel, recreatief, sportief, taalondersteunend, huistaakklas & coaching…) die inspelen op de noden van maatschappelijk kwetsbare Brusselse jongeren en waarbij uitgegaan wordt van hun competenties. Er zijn ateliers (Studiebox, circus, muziek , leren studeren); projecten (FoyerFuture, Earn a Bike, theater, wetenschapsateliers) en kampen (sport-en natuurkampen, chiro-uitwisseling,...

Laatste wijziging: 08/10/2021

Hoe kan je Foyer vzw helpen?

 
Computer en/of kantoormateriaal
Gereedschap

Opbrengsten in 2021

  €33.178 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €1.741.006 Overheidssubsidies
  €0 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €47.827 Andere bedrijfsopbrengsten
Foyer vzw

Werkhuizenstraat 25
1080 Sint-Jans-Molenbeek Saint-Jean
België