CAW Antwerpen vzw

Om bij te kunnen dragen aan het welzijn van anderen heeft CAW jouw steun nodig.

  561.00 aantal werknemers
  350 aantal vrijwilligers
werkt rond
in

Donorinfo

Op zoek naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over dit goede doel?

De rekeningen van deze organisatie zijn in alle transparantie en onafhankelijkheid geverifieerd, toegelicht en gepubliceerd door Donorinfo.

Wat doet CAW Antwerpen vzw ?

Wat is de missie van CAW Antwerpen? 

Iedereen heeft het wel eens moeilijk… Dat hoort bij het leven. Soms kan je terecht bij vrienden of familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. Daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp. Daarvoor is het CAW er!

 

Wat doet CAW Antwerpen?

Het CAW helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Een moeilijke relatie. Persoonlijke moeilijkheden. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of je ruimere sociale omgeving… CAW biedt ook hulp aan slachtoffers en daders van geweld, misbruik en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven.

 

Je kan (ook) bij het CAW terecht:

  • Zonder een hulpvraag te stellen of je problemen te vertellen. Er zijn verschillende ontmoetingsplaatsen waar je gewoon kan langsgaan wanneer jij het graag wil. Er is altijd wel iemand waarmee je kan babbelen.
  • Met elke vraag, bezorgdheid of probleem. Dat is altijd en overal gratis. Wanneer je contact opneemt, verheldert CAW samen je vraag en je situatie. Vervolgens geeft het CAW je advies, informatie of kortdurende hulp.
  • Wanneer je nood hebt aan meer dan enkele gesprekken. Het CAW biedt...

Hoe kan je CAW Antwerpen vzw helpen?

Opbrengsten in 2020

  €335.526 Particuliere giften en bedrijfsmecenaat
  €34.790.071 Overheidssubsidies
  €935.743 Opbrengsten uit activiteiten, sponsoring of evenementen
  €83.375 Andere bedrijfsopbrengsten
CAW Antwerpen vzw

Lange Lozanastraat 200
2018 Antwerpen
België