Zet jezelf in beweging voor het goede doel !

Ga deze sportieve uitdagingen aan ! Het is niet alleen een kans om jezelf fysiek uit te dagen, maar ook een kans om deze organisaties te steunen. 

27/04/2024: Dwars door de Boerenbuiten - Broederlijk Delen

Fiets of wandel langs de Vlaamse bioboeren, tuinders of makers van duurzame en ecologische producten, voor de boeren in onze partnerlanden.

Meer informatie

Ik schrijf me in !

18-20/05/2024: Dwars door België - Broederlijk Delen

Op de fiets doorkruis je ons landje deze keer van west naar oost! Goed voor een wegrit van zo'n 400 km op 3 dagen tijd.

Meer informatie

Ik schrijf me in !

Transparante organisaties die deelnemen aan de 20km door Brussel :

De missie van Straatverplegers is een einde te maken aan dakloosheid hiervoor verzorgen ze, motiveren ze en zoeken ze actief naar stabiele huisvestingen voor de meest kwetsbare daklozen op het gebied van hygiëne, lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Meer informatie

Ik doe mee !

 

't Eilandje ondersteunt daklozen met een onthaal, onderdak en diensten om aan hun meest dringende noden tegemoet te komen.

Ik doe mee !

 

Artsen Zonder Grenzen (AZG) is een internationale, onafhankelijke, medische hulporganisatie. Ze biedt medische hulp aan mensen die te kampen hebben met levensbedreigende situaties: bij gewapende conflicten, maar ook bij epidemieën of natuurrampen.

Meer informatie

Ik doe mee !

 

Handicap International is een internationale hulporganisatie die onafhankelijk en onpartijdig tussenkomt in situaties van armoede en uitsluiting, bij conflicten en natuurrampen. Onze organisatie onderneemt actie voor personen met een handicap en kwetsbare bevolkingsgroepen.

Meer informatie

Ik doe mee !

TADA zet zich in voor minder onderwijsongelijkheid en een meer inclusieve samenleving. Hoe? Door bewustzijn te creëren en zelf actie te ondernemen.

Meer informatie

Ik doe mee !

WSM werkt aan het versterken van sociale bewegingen op verschillende continenten en brengt ze samen in netwerken, zodat huidige en toekomstige generaties kunnen genieten van het universele recht op een waardig leven en sociale bescherming.

Meer informatie

Ik doe mee !

Dokters van de Wereld gelooft in een wereld waarin het recht op gezondheid overal wordt nageleefd, een wereld waarin elke persoon aan zorg raakt zonder te botsen op obstakels of uitsluiting.

Meer informatie 

Ik doe mee !

Viva Salud strijdt voor het recht op gezondheid wereldwijd.

Meer informatie

Ik doe mee !

29/06/2024: Humundi Race - HUMUNDI (ex SOS FAIM)

Hunger Race is een sportieve wedstrijd onder vrienden, collega’s of familie die verschillende uitdagingen combineert.

Meer informatie

Ik schrijf me in !

14 & 15/09/2024: DOC'Riders - Dokters van de Wereld

De Doc'Riders is een uniek sport event in Europa. In teams van 3 of 4 personen ga je de uitdaging aan om 200 km te fietsen in minder dan 24 uur of 100 km in minder dan 12 uur op een uitgestippeld traject in het mooie Marche-en-Famenne. Dit jaar is er voor de eerste keer een nieuw traject mogelijk, een extreme versie van de Doc’Riders: 300 km fietsen in minder dan 24 uur.

Meer informatie

Ik schrijf me in !

29/09/2024: Refugee walk - Vluchteligenwerk Vlaanderen

Refugee Walk is niet zomaar een wandelevenement; het is een symbolische tocht van solidariteit. Op 29 september 2024 nodigen ze jou uit om samen met heel Vlaanderen een route van 20 of 40 km te bewandelen, je kan je laten sponsoren door vrienden en familie, en zo geld inzamelen voor degenen die gedwongen zijn hun huis te verlaten.

Meer informatie

Ik schrijf me in !