25/04/2024: Hoe start, diversifieer, verbeter en versterk je een campagne uit om legaten te promoten?

Rejoignez-nous le jeudi 25 avril 2024: plus de 2 heures d'inspiration pour propulser vos campagnes de promotion des legs vers de nouveaux sommets.

Les inscriptions sont désormais ouvertes, alors réservez votre place !

Eerste deel van het evenement: Supporter centered legacy fundraising

Het eerste deel zal in het Engels plaatsvinden en worden gepresenteerd door Lena Vizy, een senior consultant bij Legacy Futures met uitgebreide ervaring in fondsenwerving en nalatenschappen.

Haar presentatie biedt interessante inzichten in nalatenschapscampagnes, zowel voor organisaties die net beginnen als voor degenen die hun nalatenschapsstrategie willen verbeteren en diversifiëren. Lena zal ook praktische voorbeelden geven om dit in de praktijk te brengen, zodat iedereen concrete ideeën heeft om zijn nalatenschapscampagne te versterken.

Je krijgt ook de mogelijkheid om live vragen te stellen.

Tweede deel van het evenement: Expertinzichten geïllustreerd met praktijkvoorbeelden van organisaties

Je wordt verdeeld in de sessie van jouw keuze.

Sessie in het Nederlands

Lena Vizy zal het onderwerp van het eerste deel voortzetten en zich richten op het versterken van reeds bestaande nalatenschapscampagnes en mogelijkheden verkennen om nog meer nalatenschappen te werven via sympathisanten.

Haar presentatie zal worden gevolgd door een bijdrage van Alexandra Jans, nalatenschaps- en fondsenwervingsmanager bij het Belgisch Centrum voor Blindengeleidehonden, die zal uitleggen hoe nalatenschappen de belangrijkste inkomstenbron zijn geworden voor hun organisatie, met 81% in 2022.

Sessie in het Frans

Tijdens een boeiende presentatie zal Corinne Josephides, directeur van Force for Good, uitleggen hoe je een nalatenschapsstrategie kunt starten, diversifiëren en versterken. Markus Neumann, philanthropy manager bij GoodPlanet, zal vervolgens de innoverende nalatenschapscampagne delen die hij heeft opgezet.

Praktische informatie

Dit evenement vindt plaats op donderdag 25 april 2024 van 14.00 tot 16.30 uur via Zoom en is gratis voor organisaties vermeld op donorinfo.be. Het is echter noodzakelijk om je voor 19 april 2024 in te schrijven om de aanmeldingslinks te ontvangen.

Schrijf je in via dit inschrijfformulier voor 19 april.

We hopen je op 25 april te mogen verwelkomen voor deze kennis- en ervaringsuitwisseling.