01/09/2020 - Terug naar school: help een kind op jouw manier via donorinfo.be

Help alle kinderen aan een goede start van het nieuwe schooljaar.

1 september komt dichterbij, en er is nog nooit een eerste september geweest zoals dit jaar. Na maanden volledig of halftijds thuis les krijgen, kunnen alle kinderen weer naar school.

Onderwijs is een basisrecht voor alle kinderen en de beste manier om hen een goede toekomst te geven. Daarom besteden zoveel goede doelen er aandacht aan, zowel in België als daarbuiten. Na de moeilijke maanden door corona zijn de noden in binnen- en buitenland extra groot.

Er zijn veel manieren om kinderen te helpen aan beter onderwijs

Waar wil jij je steun aan geven? Wil je zieke kinderen helpen om bij te blijven via Bednet, Take-Off of School & Ziekzijn? Steun je graag kinderen in kwetsbare situaties om hun talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen via organisaties als PEP of Toekomstatelier? Of wil je een kind steunen dat opgroeit in een land waar onderwijs veel moeilijker te krijgen is via een organisatie zoals Born in Africa, Cunina, Kulay of Sahaya International ?

Via onze zoekmotor vind je deze goede doelen en nog vele andere die kinderen op weg helpen naar een mooie toekomst. Met jouw hulp lukt het nog veel beter. Kies de transparante organisatie die jouw hart sneller doet slaan en steun hen nog vandaag!

 

Foto: PEP!

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 01/09/2020